Medarbejdersignatur

Kan du ikke få adgang til en selvbetjening med din medarbejdersignatur, kan det være fordi du ikke har de nødvendige rettigheder

Medarbejdersignatur

Skal du bruge en medarbejdersignatur, skal virksomheden være tilsluttet NemLog-in Brugeradministration (Brugeradministration). Hvis virksomheden allerede er tilsluttet, skal du bruge Brugeradministration til at få rettigheder.  Få hjælp nedenfor eller log ind på Virk og gå til Brugeradministration.

Sådan får du adgang

Om NemID medarbejdersignatur

Har du brug for at vide mere om NemID medarbejdersignatur, kan du finde information hos Nets der administrere og udsteder den.