Ny virksomhed

I forbindelse med etablering af virksomheden, får virksomheden automatisk tildelt en digital postkasse, som skal sættes op på Virk.

For at blive klar til Digital Post skal virksomheden gennemføre tre trin:

1. Virksomheden skal have en NemID medarbejdersignatur (kan bestilles på  www.medarbejdersignatur.dk).

2. Når der er tilknyttet en NemID til virksomheden, skal virksomheden sætte sin digitale postkasse op på Virk

3. Husk i forbindelse med opsætning af den digitale postkasse at oplyse e-mail og mobilnummer, så I
får besked på mail og/eller sms, når der er ny post.