Ny virksomhed

I forbindelse med etablering af virksomheden, får virksomheden automatisk tildelt en digital postkasse, som skal sættes op på Virk.

Du skal logge ind for at komme til Digital Post. Gælder din private NemID for din virksomhed, kan du anvende den, ellers skal virksomheden have en NemID medarbejdersignatur.

Husk i forbindelse med opsætning af den digitale postkasse at oplyse e-mail og mobilnummer, så I får besked på mail og/eller sms, når der er ny post.