Udenlandske virksomheder

Udenlandske virksomheder med et CVR-nummer er omfattet af loven om Digital Post

De vil derfor modtage digital postmeddelelser fra offentlige danske myndigheder i deres digitale postkasse. Udenlandske virksomheder kan vælge at anvende løsningen på engelsk.

Udenlandske virksomheder har på lige fod med danske virksomheder en række muligheder, når de aktiverer og administrerer deres digitale postkasse. De kan vælge at gøre det selv eller at lade en rådgiver gøre det for dem.

Såfremt udenlandske virksomheder ikke er i besiddelse af et NemID eller Digital Signatur, så skal de udfylde blanket 40.110. Følg nedenstående link, udfyld blanketten og send blanketten til Erhvervsstyrelsen. Adressen fremgår af blanketten.

Find blanketten her.