Fuldmagt med NemID medarbejdersignatur

Både giver og modtager af en erhvervsfuldmagt skal benytte NemLog-in Brugeradministration. Det kræver at begge har en NemID medarbejdersignatur.

Du kan give fuldmagt både på personniveau og til en hel virksomhed. Både den der skal give og den der skal modtage fuldmagten skal anvende Brugeradministration, derfor skal I begge have en medarbejdersignatur.

Vejledning

PDF filOpret en erhvervsfuldmagt til et CVR-nummer

PDF filOpret Erhvervsfuldmagt til en person i en virksomhed