Modtage fuldmagt givet med NemID medarbejdersignatur

Fuldmagten kan kun modtages med NemID medarbejdersignatur

Hvis en fuldmagt gives med en NemID medarbejdersignatur, kan du kun modtage fuldmagten med en NemID medarbejdersignatur.

Du finder fuldmagten i NemLog-in Brugeradministration (Brugeradministration), når du logger ind med NemID medarbejdersignatur. Når du modtager fuldmagten angiver du hvem der har ret til at bruge den. Hvis der er flere medarbejdere kan du samle dem i en fuldmagtsgruppe.

Vejledninger

PDF filModtag en erhvervsfuldmagt

PDF filOpret en fuldmagtsgruppe