Få og tildel rettigheder

Når virksomheden er tilsluttet NemLog-in Brugeradministration (Brugeradministration), bliver rettigheder til at indberette administreret her

Nogle løsninger på Virk kræver at du har tilladelse (rettighed) til at anvende dem. Det får du i Brugeradministration i Mit Virk.

Hvis du er Administrator for Brugerne, kan du også tildele rettigheder. Du skal være logget ind på Virk for at kunne bruge Brugeradministration.

Vejledninger til at få og give rettigheder

PDF filFå rettigheder til at indberette på Virk

PDF filGiv dig selv adgang til en løsning der kræver rettigheder på Virk

PDF filGiv andre adgang til en løsning der kræver rettigheder på Virk

PDF filOpret brugergruppe