Administratorroller

Begge administratorroller bør altid være besat, find vejledninger til rolletildeling her

I kan udnævne lige så mange administratorer som I ønsker, og I skal sikre hver administratorrolle altid er besat. Hvis der pludselig ikke er en administrator for organisationen i virksomheden, kan I kontakte Erhvervsstyrelsen for hjælp.

Vejledning

PDF filTildel rollen Administrator for Organisationen

PDF filTildel rollen Administrator for bruger

PDF filAnmod om at blive Administrator for Organisationen og for Brugere

Anmodningen skal underskrives af en tegningsberettiget.
Scan blanketten og send den til Erhvervsstyrelsen via denne side