PC og MAC

Din computer skal opfylde en række krav for at du kan logge ind og indberette.

Du skal fx være opmærksom på, hvilken browser du har installeret på din computer.

PC

Der skal være installeret:

• Windows
  • Internet Explorer 9.0 eller en senere version
  • Firefox eller Chrome

MAC

Der skal være installeret:

• Minimum OS X 10.4 (Tiger)
  • Firefox 6, Chrome eller en senere version af disse

Opdater din browser

Klik på den browser du vil bruge for at hente seneste version.

Smartphone og tablet

Bemærk, det er kun få løsninger der er beregnet til at bruge på en smartphone eller tablet.

Har du brug for mere hjælp?

Har du brug for mere hjælp eller vil du vide mere, kan du finde spørgsmål og svar nedenfor: