Sammenknyt signatur og brugerprofil

Når du får en ny NemID medarbejdersignatur, får du også en ny brugerprofil i NemLog-in Brugeradministration.

I den forbindelse oplever du måske, at du ikke længere har de samme rettigheder eller roller i NemLog-in Brugeradministration.

Din nye NemID medarbejdersignatur har nemlig et andet RID-nummer. Når du får et andet RID-nummer, får du også en ny brugerprofil i Brugeradministration

PDF filSådan finder du dit RID-nummer

Overfør rettigheder og roller til den nye brugerprofil

For at samle rettigheder og roller på din gamle brugerprofil og overføre dem til den nye, skal din nye brugerprofil knyttes til den gamle.

Sammenknyt ny signatur med gammel brugerprofil

Er du administrator, kan du selv sammenknytte den gamle og nye brugerprofil. Det gør du ved at følge vejledningen nedenfor.

Sammenknyt en ny signatur med gammel brugerprofil

Er du almindelig bruger, skal du have have hjælp af Erhvervsstyrelsen

Udfyld formular og send den til Erhvervsstyrelsen

Har du brug for mere hjælp?

Har du problemer, eller vil du vide mere, kan du finde spørgsmål og svar nedenfor: