Mit Virk

Mit Virk er din personlige indgang på Virk.

Mit Virk giver dig overblik over din virksomheds kommunikation med det offentlige. Her kan du fx få og give rettigheder og tjekke din digitale postkasse.

På Mit Virk kan du få:

• Overblik over din virksomheds stamdata og dialog med det offentlige.
  • Kalender med frister.
  • Mulighed for at oprette genveje til selvbetjeningsløsninger.
  • Brugeradministration - adgang til NemLog-in Brugeradministration
    (afhænger af hvordan du logger ind)
  • Mulighed for at give dine kollegaer rettigheder til at indberette.
    (afhænger af hvordan du logger ind)
  • Adgang til virksomhedens årsregnskab.
  • Læse mere om registrering af påbud fra Arbejdstilsynet.

Du skal være logget på Virk for at kunne anvende Mit Virk.