Mit Virk

Mit Virk er din personlige indgang på Virk.

Mit Virk giver dig overblik over din virksomheds kommunikation med det offentlige. Her kan du fx få og give rettigheder, tjekke din digitale postkasse og få hjælp til eksport.

På Mit Virk kan du få:

• Overblik over din virksomheds stamdata og dialog med det offentlige.
  • Kalender med frister.
  • Beskedboks med vigtige oplysninger.
  • Mulighed for at oprette genveje til indberetninger og favoritsider.
  • Brugeradministration - adgang til NemLog-in Brugeradministration
    (afhænger af hvordan du logger ind)
  • Mulighed for at give dine kollegaer rettigheder til at indberette.
    (afhænger af hvordan du logger ind)
  • Adgang til årsregnskabet.
  • Læse mere om registrering af påbud fra Arbejdstilsynet.
  • Hjælp til at eksportere herunder
    • Adgang til det europæiske virksomhedsregister.
    • Adgang til præsentation af virksomhedens regionale eksportkonsulent.
    • Relevante indberetninger om eksport.

Du skal være logget på Virk for at kunne anvende Mit Virk.