Rettigheder til at indberette

Bruger du en NemID medarbejdersignatur, kan du have behov for rettigheder for at indberette

Skal du fx. ansøge om sygedagpenge, skal du have rettigheder til at bruge NemRefusion også selvom det drejer sig om en medarbejder i din egen virksomhed.

NemLog-in Brugeradministration

Rettigheder blive styret i NemLog-in Brugeradministration (Brugeradministration). NemLog-in Brugeradministration er et selvstændigt system som virksomheden skal tilsluttes for at kunne anmode om, tildele eller fjerne rettigheder..