Modtag en fuldmagt givet med privat NemID

Fuldmagten kan modtages med privat NemID og med NemId medarbejdersignatur

Med privat NemID

Du kan modtage en fuldmagt med din private NemID, hvis du kan tegne din virksomhed alene, og fuldmagten er givet med en privat NemID. Fuldmagten er automatisk aktiveret, så snart du logger på.

Se, om du kan tegne din virksomhed alene. (link til spørgetræ)

Med NemID medarbejdersignatur

Du kan altid modtage en fuldmagt med en NemID medarbejdersignatur, uanset om den er givet med NemID privat eller NemID medarbejdersignatur. Modtager du en fuldmagt med NemID medarbejdersignatur, finder du fuldmagten i NemLog-in/Brugeradministration.

Se, hvordan du modtager en fuldmagt i NemLog-in/Brugeradministration.

Hvis en fuldmagt gives med en NemID medarbejdersignatur, kan du kun modtage fuldmagten med en NemID medarbejdersignatur – også selvom du kan tegne din virksomhed alene. Du finder en fuldmagt i NemLog-in/Brugeradministration, når du logger ind med NemID medarbejdersignatur. Se, hvordan du modtager en fuldmagt i NemLog-in/Brugeradministration.

Kan du bruge din private NemID på Virk, kan du også modtage erhvervsfuldmagter (fuldmagter) fra virksomheder der anvender privat NemID