Cookies

Læs om hvordan Virk anvender cookies.

Hvad er en cookie?

En cookie er et lille stykke kode, der bliver gemt på din computer, telefon eller hvad du bruger til at surfe på internettet med. Cookies har mange anvendelsesmuligheder.

Formålet med cookies på Virk

På Virk bruges cookies til to formål:

• At få Virk til at fungere. Det er cookies, som er tekniske forudsætninger for, at Virk gør det du beder om. Disse cookies sættes uden information eller accept fra brugeren.

• At samle anonyme statistiske data om brugernes adfærd på Virk. Statistikken kan anvendes til at forbedre Virk.dk, fordi vi kan finde uhensigtsmæssigheder og se, hvilke dele af Virk.dk, brugerne anvender. Vi kan desuden bruge data til at se, om Virk.dk opfylder de mål, der er sat for sitet. Disse cookies sættes først efter du har fået information om formålet med dem og har accepteret dem ved at klikke dig videre.

Indberetninger og blanketter på Virk ejes af de myndigheder, som er ansvarlige for regler, ordninger mv. som de knytter sig til.

Myndighederne er ansvarlige for de cookies, som indberetningerne og blanketterne sætter.

Hvad sker der, hvis du ikke tillader cookies?

Hvis du helt vil undgå cookies, kan du sætte din browser op til ikke at acceptere dem. Så skal du være opmærksom på, at du ikke kan logge ind på Virk, og at der vil være indberetninger på Virk Indberet, du ikke kan bruge.

Cookies til statistik

Vi samler anonymiseret statistik ved hjælp af statistikprogrammet Netminers. Vi bruger statistikkerne til at finde uhensigtsmæssigheder på websitet, så vi kan forbedre din oplevelse af Virk.

Første gang du lander på Virk, ser du et banner med information om cookies til statistik. Hvis du klikker på linket "Nej tak til cookies til statistik", sættes der ingen cookies til statistik, og banneret forsvinder. Derimod sættes en cookie, som husker, at du ikke ønsker, at vi indsamler statistik.

Hvis du klikker dig videre til endnu en side, uden at vælge "Nej tak ...", sættes der cookies til at samle statistik, og banneret forsvinder. Oplysningerne er anonyme og bliver ikke koblet til dig som bruger.

Stop med at samle statistik

Ønsker du ikke længere, at vi samler statistik om din brug af Virk, kan du klikke her: Nej tak til statistikSå vil dine besøg på Virk ikke blive registreret. Vi bruger en cookie for at huske dit nej til statistik.

Når du klikker på Nej tak til statistik, bliver der ikke sat cookies fra Netminers.

Cookies ved brugerundersøgelser

Når vi gennemfører brugerundersøgelser på Virk, anvender vi cookies, dels til at styre, hvor mange gange du som bruger ser invitationen til undersøgelsen, dels til at registrere, om du har svaret på undersøgelsen. På den måde sikrer vi, at du som bruger ikke ser invitationen til undersøgelsen igen, efter du har svaret.

Cookies som er tekniske forudsætninger

Der bliver sat cookies, når du logger på Virk.

Hvis du ikke har Adobe flash player installeret og du ønsker at se en vejledningsfilm, får du mulighed for at hente flash player. Henter du flash player vil Adobe sætte en cookie.

Sådan undgår eller sletter du cookies

Ønsker du ikke at modtage cookies fra Virk, skal du, under internetindstillinger i din browser, vælge avancerede cookieindstillinger og tilføje Virk til listen over websites, du vil blokere cookies fra.

Herinde kan du også slette cookies. Du skal slette cookies i alle de browsere, du benytter.

Vejledninger i at slette cookies fra de mest almindelige browsere

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer (nyt vindue)

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser (engelsk - nyt vindue)

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser (nyt vindue)

Vejledning i at slette cookies på Opera browser (engelsk - nyt vindue)

Vejledning i at slette flash cookies i alle browsere (engelsk - nyt vindue)

Flere oplysninger om cookies

Her kan du læse om hvad cookies kan bruges til:

Læs om cookies (engelsk - nyt vindue)

Læs Cookiebekendtgørelse (nyt vindue)