Persondatapolitik

Erhvervsstyrelsen er anmeldt til Datatilsynet som dataansvarlig myndighed.

Erhvervsstyrelsen står inde for, at al behandling af registrerede personhenførbare data sker i overensstemmelse med lov om behandling af personoplysninger.

Erhvervsstyrelsen står endvidere inde for, at personhenførbare oplysninger ikke bliver videregivet til andre myndigheder eller tredjemand til andre formål, herunder markedsføring, end det oprindelige, hvortil oplysningerne er indsamlet.

Erhvervsstyrelsen registrerer ved hjælp af statistiksystemer anonymiserede IP-adresser. IP-adresserne anonymiseres ved at fjerne nogle af tallenei IP-adressen, inden den bliver registreret, så det kun er muligt at se hvilket land, brugeren kommer fra.

Demed er det ikke muligt at knytte IP-adressen til en person eller en organisation.

Erhvervsstyrelsen registrerer brugeres anvendelse af Virk.dk i anonym form for at forbedre Virk.dk. Samtidig giver det mulighed for at måle og undersøge, om Virk.dk opfylder de mål, der er sat for hjemmesiden.