Virk Data

På Virk Data kan du få overblik over åbne offentlige data og løsninger, som bruger disse data.

Virk Data giver virksomhederne en let adgang til erhvervsrelaterede data. I datakataloget kan åbne data fra en lang række myndigheder findes frit tilgængelige.

Virk Data udstiller også it-løsninger bygget på disse åbne offentlige data, det er blandt andet løsninger, som kan hjælpe til at sammenligne din virksomhed med lignende virksomheder.

Det får du:

• oversigt over åbne offentlige data
  • indgang til CVR-registret
  • it-løsninger som bygger på åbne offentlige data